Cine suntem
Despre Falcon

Falcon Electronics este liderul pieţei româneşti în domeniul echipamentelor electronice pentru autovehicule. Cu peste 16 ani de experienţă în importul şi distribuţia de electronice auto, Falcon comercializează produse performante, aparţinând unor branduri de renume mondial. Compania este importator oficial în România pentru sistemele de securitate Viper, staţiile walkie-talkie şi CB radio de la Cobra, detectoarele de radar Escort, Beltronics, Whistler şi Cobra, dispozitivele de navigație Navon, car kit-urile Bury şi sistemele de sonorizare Kicker. De asemenea, în portofoliul Falcon Electronics se găsesc echipamente multimedia şi audio de la Sony şi JVC.

Istorie

Povestea firmei Falcon Electronics a început în 1996, într-un garaj de la marginea Bucureștiului. Dan Cuțui, fondatorul companiei, pe atunci un tânăr pasionat de electronică auto, i-a convins pe cei de la compania Coca Cola să le echipeze 10 mașini cu o alarmă auto importată din Marea Britanie.
În următorii ani, în contextul unei piețe dinamice, compania a crescut spectaculos. Cheia succesului într-o piață unde modelele și sistemele evoluează extrem de rapid? Falcon Electronics a ținut întotdeauna pasul cu noile tehnologii și a oferit produse și sevicii la standarde înalte de calitate.
A urmat încheierea unor contracte de reprezentare semnate cu cei mai mari producători de sisteme audio și de securitate auto pe plan mondial. Performanțele deosebite realizate de echipa Falcon Electronics în comercializarea, instalarea și service-ul echipamentelor electronice auto au fost recunoscute prin obținerea, timp de opt ani consecutiv (1999 – 2006), a premiului „Cel mai bun distribuitor al anului” de la Directed Electronics Inc. USA.
În anul 2003, a fost inaugurat showroom-ul din Bulevardul Magheru (București), primul showroom de produse electronice auto din România.
În 2004, Falcon Electronics lansează în Timișoara cel de-al doilea centru specializat de accesorii destinate autoturismelor.
În 2007 a urmat deschiderea unei filiale în Brașov, iar în 2010 în Cluj-Napoca, ambele dispunând de salon de prezentare a produselor și de atelier de montaj.
Astăzi, Falcon Electronics este lider național în distribuția de sisteme de securitate și detectoare de radar și unul dintre principalii distribuitori de instalații video și de sonorizare auto, precum și de accesorii pentru automobile.
Astăzi, Falcon Electronics înseamnă o echipă de profesioniști, care îmbină pasiunea cu experiența pentru a vă oferi cele mai bune soluții pentru personalizarea autovehiculului dumneavoastră.

Astăzi, Falcon Electronics este o poveste de succes.

Date de identificare fiscală

Falcon Electronics Prod. 
Adresa beneficiar: Splaiul Unirii, Nr. 247-251, Mansardă, Birou Nr. 1, Cod Poștal 030137, Sector 3 București
CUI: RO5297817 
NR înreg Registrul Comerțului: J40/2739/1994
Banca: ING București
Cont: RO45INGB0001008183828910 
Capital Social: 1.531.420 RON